Gustav og Raketbroderskabet

Gustav og Raketbroderskabet

<<< Tilbage

Science fiction-bogserie på 9 bind, hvor læseren følger Gustav og hans venners kamp for at redde deres by mod farer, de aldrig havde forestillet sig i deres vildeste fantasi.

Gustav og hans venner i Raketbroderskabet har en plan: De vil sende et barn fra Grødby ud i verdensrummet. Men en nat kommer verdensrummet til Grødby: Et meteor styrter ned bag Sønderskoven. Uhyggelige fremmede flytter ind overfor Gustavs hus. En ny pige starter i hans klasse. Et tilfælde? Eller … Snart bliver Gustav klar over, at noget ukendt er kommet til Grødby. At det betyder problemer. Og at livet i Grødby aldrig mere bliver som før.

“Gustav og Raketbroderskabet” retter fokus mod spændende, nutidige emner som rumfart, teknik og liv på andre planeter i en tid, hvor resten af børnebogsmarkedet ellers har blikket rettet mod fantasy og verden af i går. Det kombineres med aktivitetssider, hvor man får brugbare fakta om raketter, droner, robotter og mange andre fascinerende ting fra videnskabens verden. Og anvisninger på, hvordan man selv går i gang.

“Gustav og Raketbroderskabet” er kapitelbøger for de 9-12 årige. Skrevet af Frank Madsen med over 750 dynamiske illustrationer i farver tegnet af Sussi Bech.