Trin for trin: Layout af bogforside

Bogforside

Trin for trin: Layout af bogforside

I august 2015 arbejdede Sussi Bech og jeg med færdiggørelsen af bind 3 i børnebogs-serien “Gustav og Raketbroderskabet”.

Bøgerne handler om drengen Gustav og hans kammerater i Raketbroderskabet. Sammen drømmer de om at sende en raket til Mars. En nat falder et mystisk meteor imidlertid ned lige udenfor Grødby, fremmede flytter ind i det tomme hus overfor og en ny pige begynder i Gustavs klasse. Gustav finder snart ud af, at det er rummet, der er kommet til Grødby.

På billedet herunder kan man se alle stadierne fra layout til den færdige bogforside på bind 3: Fra min første layoutskitse, Sussis blyantsskitse, rentegningen og til den endelige farvelægning med logo og titel monteret i Adobe InDesign.

Der er flere eksempler på illustrationer fra Gustav og Raketbroderskabet her.

Bogserien udgives af Forlaget Eudor.

 

Bogforside

Bogforside fra layout til færdig farvelægning.